Så er der bagt pølse horn intet mindre end 90 styks Du tager 2 pakker gær 2 liter varmt vand 2 spsk salt 1 spsk sukker 1 dl oliven olie Og omkring 3 og et halvt kg mel Det skal være god mel som søris, italiensk mel eller i den stil Kom en pose rug og en pose havre flager i fra urtekram Ælt det hele godt sammen og lad det have dækket godt til i min en time Lav pølsehorn og lad dem efter hæve i en time Bag i ca 20 min ved 200 grader |
Jeg elsker at bage og slapper virkelig af når jeg står og afprøver nye hæve metoder og indarbejder de bedste slags mel. Jeg er lidt af en "bage nørd". Jeg har altid bagt ud fra fri fantasi og er nu begyndt at forsøge at huske mine opskrifter hvilket er meget nyt for mig. Jeg har læst utallige bagebøger og taget det jeg kunne bruge med mig, Der er inten mere fantastisk end når man kan dele med andre hvad der betyder meget for en selv.
torsdag den 29. marts 2012
Pølsehorn
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar