tirsdag den 3. juli 2012

verdens bedste flutes

For dej (og ja det nødvendigt) laves dagen før.
100 gram italiensk hvedemel
1 tsk salt
3/4 tsk olie
1/2 tsk mælk
70 ml vand
2 g gær

Ælt det hele godt sammen i en skål, og dæk skålen med film og lad det stå på køl natten over.

Tag for dejen ud og stil den på bordet mens du laver resten.
600 g italiensk mel, (jeg bruger den fra netto tipo 00)
13 gram gær
400 ml vand
20 ml olie
20 ml vand
15 g salt (hvis du ikke kan lidt salt brød brug halv salt og halv sukker)
ælt halvt mel og resten af tingene sammen. kom for dejen i.
kom resten af melet i og ælt godt, den skal være lidt klistret.
tag dejen ud af skålen og skrab skålen fra for dej rester og smør den med olie.
kom dejen i igen, og dæk den til med film, lad den hæve i 1,5 timer.
form dejen til brød, eller boller og lad dem efterhæve 2 timer.

Bag ved 225 grader i ti til 20 min an på hor store brød eller boller ud har lavet.
det smager helt fantastisk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar