du skal bruge 7,5 dl vand meget varmt 7,5 dl mælk |
3 spsk kardemomme
1 spsk salt
640 gram sukker
ca 3 kg mel.
180 gram blødt smør
Kom mælk og vand i en skål.
tilsæt gær, krademomme, salt, og halvdelen af melet og rør det godt rundt kom resten af melet i lidt af gangen og ælt dejen
kom smørret i i små klumper og ælt dejen igen
ladd en hæve dækket godt til (kom film om skålen) i ca 1 time.
Rul dejen ud på et let melet born og smør på (som du ville smørre et stykke brød godt med smør)
Bland ca 200 gram sukker, 100 gram farin og 3 spsk kanel i en skål og drys det over smørret. mas sukkeret ned i smørret og rul dejen sammen til en pølse.
skær sneglene ud og lig dem til hævning på plader de skal efterhæve ca 2 timer, de skal fordoble i størrelsen.
bag ved 200 grader i ca 10-15 minutter.
ud af den her opskrift kommer godt 50 snegle
Ingen kommentarer:
Send en kommentar