tirsdag den 18. september 2012

italiensk gryde brød

Gryde brød i italiensk version
5 dl vand
10 dl mel (brug italiensk hvedemel)
2 tsk salt
Og en lille bitte klump gær ca på str med en ært
Bland det hele i en skål en aften
Vikle den godt ind i køkken film og stil den i køleskabet natten over
Tag skålen ud næste morgen og lad den slå på køkkenbordet omkring 12 timer
Lig et stykke bage papir på bordet og drys godt med mel Held dejen på og fold dejen ind over sig selv en del gange Kom mel på et viskestykke Ja det skal en del mel til Fold viskestykket om dejen og lig det til side i to timer ca
Efter en time hæve tid tænder du ovnen på 250 grader Stil en syns gryde med låg eller en ovnfast skål med sølvpapir over ind i ovnen så den bliver meget meget varm
Når de to timer er gået kommer du dejen forsigtigt i den meget varme gryde eller skål Kom låget på og bag i en halv time Tag låget af og skru ned på 230 grader og bag i et kvarter Bag brødet ud og kom det ud på en bage rist Lad det køle af og nyd det smager virkeligt godt

---------------
Dette er en mms, som er sendt til din e-mail fra en mobiltelefon.
Du har mulighed for at sende et svar tilbage. Modtageren får dit svar som mms på sin mobiltelefon.
Bemærk:
  - Hver besked kan kun besvares én gang
  - Hvis du ønsker at besvare, skal du gøre det inden for 14 dage, fra du har modtaget denne e-mail
  - Din svarmail må højst fylde 100 Kbyte. (inkl. evt. vedhæftede filer)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar