søndag den 4. november 2012

Kanel snegl.

dej
5 dl mælk (hånd varmt)
1 pk gær
1 æg
ca 1 kg mel
150 gram sukker
2 tsk kardemomme
150 gram blødt smør.

Fyld
ca 100 gram smør
ca 150 g sukker
3 spsk kanel

Dejen:
Kom mælk, gær, æg, sukker og kardemomme i den stor skål. rør melet langsomt i og ælt dejen godt.
ælt smørret i til sidst.
Lad den hæve en times tid.

Rul dejen ud på et mel dækket bord, og smør smør på dejen som ville du smørre et stykke brød.
drys først sukke rog så kanel ud på smørret og knub det lidt sammen med hænderne.
lig dejen ind over hinanden og skær lange strimler som du kan rulle sammen til snegle

stil dem på bageplader og lad dem hvile i en time mere

tænd ovnen på 180 grader og lad den varme helt op
kom sneglene ind og lad dem bage til de er gyldne. ca 15 minutter.
 
---------------
Dette er en mms, som er sendt til din e-mail fra en mobiltelefon.
Du har mulighed for at sende et svar tilbage. Modtageren får dit svar som mms på sin mobiltelefon.
Bemærk:
  - Hver besked kan kun besvares én gang
  - Hvis du ønsker at besvare, skal du gøre det inden for 14 dage, fra du har modtaget denne e-mail
  - Din svarmail må højst fylde 100 Kbyte. (inkl. evt. vedhæftede filer)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar