søndag den 4. november 2012

mini pølsehorn

Jeg har efter lang tids øvelse fundet ud af den bedste pølsehorns dej til små snack pølse jorn. vi bager en hel masse og fryder dem ned og tager dem op lidt af gangen til madpakkerne.

dejen.
5 dl håndvarmt vand
1 pakke gær
1 æg
100 g sukker
1/2 tsk kardemomme.
ca 1 kg mel
100 gram blødt smør (saltet smør)

Kom vand og gær i en skål og rør rundt, tilsæt kardemomme og sukker og ægget. kom melet i lidt af gangen og ælt dejen godt.
kom smør i til sidst og ælt godt igennem igen.
stil til hævning 1,5 time ca.

Vælt dejen ud på et mel drysset bord og rul den ud i lange ca 10 cm brede strimler. skær trekanter der passer til hvor store dine pølser er. (her hjemme bruger vi nettos de billligste party pølser skåret ud i tre)

Rul dejen om pølsen og stil dem på plader.
lad dem hvile en halv time
tænd ovnen på 200 grader og når ovnene r varm bager pølsehornene i ca 10 minutter.
---------------
Dette er en mms, som er sendt til din e-mail fra en mobiltelefon.
Du har mulighed for at sende et svar tilbage. Modtageren får dit svar som mms på sin mobiltelefon.
Bemærk:
  - Hver besked kan kun besvares én gang
  - Hvis du ønsker at besvare, skal du gøre det inden for 14 dage, fra du har modtaget denne e-mail
  - Din svarmail må højst fylde 100 Kbyte. (inkl. evt. vedhæftede filer)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar