Her er så en skøn opskrift på en anderledes snegl
Dejen er let at lave
125 gram blødt smør
250 g mel
2 spsk sukker
En halv tsk kardemomme
En halv pakke gær
1,25 dl mælk (lunt)
En halv tsk salt
Ælt smør og mel sammen til det ligner rasp
Rør sukker salt mælk og gær sammen og kom det i melet
Ælt det hurtigt sammen (dejen er klistret)
Drys lidt mel på og lad den ligge mens du røre fyldet
Fyld er
en halv stang marcipan
En halv dl flydende margerine
Et æg
Pisk eller ælt det godt sammen
Tilsæt evt lidt vanilie
Rul dejen ud på et stykke mel drysset bagepapir
Fordel fyldet på dejen og rul den sammen
Skær 1,5 cm tykke skiver og lig på en bageplade
Lad hæve i en time og bag så ved 200 grader i ca et kvarter
Når de er gyldne er de klar
Lad dem køle næsten helt før de spises
Jeg elsker at bage og slapper virkelig af når jeg står og afprøver nye hæve metoder og indarbejder de bedste slags mel. Jeg er lidt af en "bage nørd". Jeg har altid bagt ud fra fri fantasi og er nu begyndt at forsøge at huske mine opskrifter hvilket er meget nyt for mig. Jeg har læst utallige bagebøger og taget det jeg kunne bruge med mig, Der er inten mere fantastisk end når man kan dele med andre hvad der betyder meget for en selv.
søndag den 27. oktober 2013
Marcipan snegle
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar