tirsdag den 8. maj 2012

bradepande brød

Bradepandebrød med pølser og rosemarin
Til 1 brød skal du bruge
5 dl lunkent vand
1/3 pakke gær
2 tsk salt
0.75 dl oliven olie
Ca 750 gram godt hvedemel Enten italiensk type 00 eller vinjett hvede

Kom salt, gær, olie, og vand i en skål med halvdelen af melet og rør godt rundt
Kom resten af melet i skålen og ælt godt Dejen skal være lidt klistret
Lad den hæve ca 1,5 timer og slå dejen ned
Beklæd en bradepande med bagepapir og kom dejen på pladen
Kom noget olivenolie på dejen og mas dejen ud til kanterne
Kom nu noget fyld på efter eget valg
På billedet har jeg brugt cocktail pølser skåret ud i små tern og frisk rosemarin Mas fyldet godt ned i dejen og lad det hæve en times tid
Forvarm ovnen på 225 grader Og når ovnen er helt varm bager du brødet Det tager ca 20 minutter Tag brødet ud Skær det ud Og nyd det

Ingen kommentarer:

Send en kommentar