Bradepandebrød med pølser og rosemarin Til 1 brød skal du bruge 5 dl lunkent vand 1/3 pakke gær 2 tsk salt 0.75 dl oliven olie Ca 750 gram godt hvedemel Enten italiensk type 00 eller vinjett hvede Kom salt, gær, olie, og vand i en skål med halvdelen af melet og rør godt rundt Kom resten af melet i skålen og ælt godt Dejen skal være lidt klistret Lad den hæve ca 1,5 timer og slå dejen ned Beklæd en bradepande med bagepapir og kom dejen på pladen Kom noget olivenolie på dejen og mas dejen ud til kanterne Kom nu noget fyld på efter eget valg På billedet har jeg brugt cocktail pølser skåret ud i små tern og frisk rosemarin Mas fyldet godt ned i dejen og lad det hæve en times tid Forvarm ovnen på 225 grader Og når ovnen er helt varm bager du brødet Det tager ca 20 minutter Tag brødet ud Skær det ud Og nyd det |
Jeg elsker at bage og slapper virkelig af når jeg står og afprøver nye hæve metoder og indarbejder de bedste slags mel. Jeg er lidt af en "bage nørd". Jeg har altid bagt ud fra fri fantasi og er nu begyndt at forsøge at huske mine opskrifter hvilket er meget nyt for mig. Jeg har læst utallige bagebøger og taget det jeg kunne bruge med mig, Der er inten mere fantastisk end når man kan dele med andre hvad der betyder meget for en selv.
tirsdag den 8. maj 2012
bradepande brød
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar