Koldhævede Musliboller Til ca 50 boller skal du bruge: En halv pakke gær 1,5 liter kærnemælk 1 liter vand Ca 750 gram musli efter eget valg 500 gram havregryn 1 dl sukker 2 tsk vanilie sukker Ca 2 kg mel Rør alle ingredienserne sammen i en skål uden melet og rør det godt rundt Kom melet i lidt af gangen og sørg for ikke at komme for meget i ' Der er nok mel i når dejen er klæg og kan slå i små toppe uden at falde sammen Dæk nu skålen godt med film og stil den i køleskabet natten over Tag skålen ud og lad dem hvile en times tid så dejen vågner igen. Tag en ske og dyp den i vand og kom klatter af dej på en bageplade Lad dem hæve i 1,5 time Bag dem i varm ovn ved 225 grader til de er gyldne Hvis de bare skal spises som de er uden smør kan du evt drysse lidt kanel sukker på inden du bager dem de er gode i madpakken og til sandwich |
Jeg elsker at bage og slapper virkelig af når jeg står og afprøver nye hæve metoder og indarbejder de bedste slags mel. Jeg er lidt af en "bage nørd". Jeg har altid bagt ud fra fri fantasi og er nu begyndt at forsøge at huske mine opskrifter hvilket er meget nyt for mig. Jeg har læst utallige bagebøger og taget det jeg kunne bruge med mig, Der er inten mere fantastisk end når man kan dele med andre hvad der betyder meget for en selv.
torsdag den 10. maj 2012
koldthævede musliboller
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar