Totalt bløde og lækre banan muffins Til 50 stk 5 dl ymer eller a38 5 dl mælk 250 gram smør 8 bananer 900 gram mel 4 tsk natron 6 tsk vanilie sukker 600 gram sukker 4 pakker mørk pålægs chokolade Kom mel, sukker, natron og vanilie sukker i en skål og bland det rundt Knus pålægschokoladen i hænderne og lig det i skålen I en stor skål kommes ymer, mælk, smeltet smør og moste bananer. Kom alle de tørre ingredienser i skålen Rør godt rundt med en ske til det hele er blandet sammen Kom dejen i papirs forme, de skal fyldes ca 2/3 del op Hvis du sætter dine papirsforme i en silikone form(som du kan se på billedet) sikre du flotte og hold muffins Og bag dem i 20 min ved 175 grader |
Jeg elsker at bage og slapper virkelig af når jeg står og afprøver nye hæve metoder og indarbejder de bedste slags mel. Jeg er lidt af en "bage nørd". Jeg har altid bagt ud fra fri fantasi og er nu begyndt at forsøge at huske mine opskrifter hvilket er meget nyt for mig. Jeg har læst utallige bagebøger og taget det jeg kunne bruge med mig, Der er inten mere fantastisk end når man kan dele med andre hvad der betyder meget for en selv.
fredag den 25. maj 2012
banan muffins
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar