Chokolade marenges en del æggehvide to dele sukker. vej det af så du har lige store mængder. kom det i en lille skål og over et vand bad med næsten kogende vand. rør konstant i massen til alt sukkeret er smeltet. tag det af og kom det i en ren skål. pisk massen til den er hvid, sej og kølet af til stue temperatur. sprøjt dem i fugleredder, lad det til marenges bund, eller små KYS. evt kan man her vende lidt usødet cacao i massen eller lidt citron skal. put det på bageplader og i en 100 grader varm ovn. ladd dem blive der i en til og skru ned på 90 grader og lad dem stå i minimum 2 timer. det kommer meget an på størrelsen. det smager fantastisk |
Jeg elsker at bage og slapper virkelig af når jeg står og afprøver nye hæve metoder og indarbejder de bedste slags mel. Jeg er lidt af en "bage nørd". Jeg har altid bagt ud fra fri fantasi og er nu begyndt at forsøge at huske mine opskrifter hvilket er meget nyt for mig. Jeg har læst utallige bagebøger og taget det jeg kunne bruge med mig, Der er inten mere fantastisk end når man kan dele med andre hvad der betyder meget for en selv.
søndag den 15. april 2012
super lækre magrenges
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar