Hotdog brød Til ca 30 stk 3 pakker gær 1 liter sødmælk 1 tsk kardemomme 3 spsk sukker 1 spsk salt Ca 2000 gram mel En bøtte flydende margerine Varm mælken og kom mælk, gær, krydderier og margerine i en skål. Kom mel i lidt efter lidt og ælt godt igennem Lad dejen hvile i en lille time dækket med føørst bagepapir så et klæde af en art. Form til små hotdog brød ( de vokser ca til dobbelt størrelse og tænd ovnen på 225 grader Når ovnen er varm sætter du brødene ind og bager dem til de er gyldne Enjoy |
Jeg elsker at bage og slapper virkelig af når jeg står og afprøver nye hæve metoder og indarbejder de bedste slags mel. Jeg er lidt af en "bage nørd". Jeg har altid bagt ud fra fri fantasi og er nu begyndt at forsøge at huske mine opskrifter hvilket er meget nyt for mig. Jeg har læst utallige bagebøger og taget det jeg kunne bruge med mig, Der er inten mere fantastisk end når man kan dele med andre hvad der betyder meget for en selv.
onsdag den 25. april 2012
hotdog brød / pølsebrød
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar