lørdag den 14. april 2012

Italienske boller

De lækreste italienske boller
En halv pakke gær
6,5 dl lunken vand
1 spsk salt
2 spsk oliven olie
2 spsk mælk
600 gram vårhvede mel
Og ca 300 gram durum mel
Ælt dejen godt sammen og kom den i en olieret skål som skal dækkes helt til med film
Lad det hæve mindst en time
Slå dejen ned og ælt den igennem igen
Form små boller og tryk dem flade mod bage pladen
Lad dem have i en time mere
Tænd ovnen på 200 grader og sæt en skål eller et fad i bunden af ovnen når den varmer op Ovnen er helt varm og du hælder et glas vand i skålen/fadet og sætter bollerne ind
Lad dem bage til de er gyldne det tager ca 15 min
De skal lyde hule når du trommer på dem med en negl
Enjoy

---------------
Dette er en mms, som er sendt til din e-mail fra en mobiltelefon.
Du har mulighed for at sende et svar tilbage. Modtageren får dit svar som mms på sin mobiltelefon.
Bemærk:
  - Hver besked kan kun besvares én gang
  - Hvis du ønsker at besvare, skal du gøre det inden for 14 dage, fra du har modtaget denne e-mail
  - Din svarmail må højst fylde 100 Kbyte. (inkl. evt. vedhæftede filer)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar